Friday, 28 December 2012

Adik dan cyber cafe.

Assalamualaikum.

Beberapa hari lepas aku mintak adik yang umur 17 tahun buatkan aku meja untuk letak laptop.

Dipendekkan cerita sekarang bilik aku dah ada meja.

Dipendekkan lagi cerita, adik aku yang 8 tahun pulak dah tak reti nak keluar bilik. Rasanya lepas ni kena letak sign depan pintu:

Cybercafé open for business.
RM3 per hour.
p/s: Mintak maaf sebab dah jarang jenguk blog kawan-kawan. Kebelakangan ni asyik demam pastu internet pun macam tak menggalakkan. In shaa Allah kang kalau ada masa, internet laju, akan lawat kawan-kawan blogger. Padahal ada je baca tapi bila nak komen internet connection tak mengizinkan. Cehh.

6 comments:

miranadia said...


kak faeza..

laptop kite dok atas kusyen je.

ahha

Anis Nisa said...

kan..indahnye cinta Allah..rase tenang & bahagia sgt2... :))

Dinas Aldi said...

Woh bestlah tak payah beli meja, suruh adik ja tolong buatkan. Tapi mesti la kakak baik hati bagi upah tu kan, hehe.
Kalau kutip bayaran camtu, lemayannn, kehkeh!
Jaga kesihatan ya, semoga cepat sembuh :)

missha said...

Murah sangat tu rm3.. hehe :)

Nk meja jugak 1... huhu

fathiahRAIHANA said...

janganlah rajin sangat demam tu. hihi. moga tak demam dah lepas ni.

Condoriano said...

Hahaha funny xD
But you know what? thats a great idea. Atleast that should keep my little brother from my room x)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...