Thursday, 21 February 2013

Sem baru, buku baru. SIBUK!

Bismillah.

Assalamualaikum.

Semester ni walaupun kelas cuma dua hari tapi sangat memenatkan. Mana nak layan kerenah manusia yang berbagai ragam, mana nak buat thesis, action research,  mana nak adapat dengan suasana baru, kampus baru. Ahhh penat.

Macam-macam masalah datang sekaligus. Tapi rilek dulu. Suruh hati cakap "sabar okay masalah-masalah sekalian, anda semua akan dapat tempat."

Buku baru. Tak sabar ah nak tunggu baucer buku yang dapat minggu depan. =.=

6 comments:

whitecappuccino said...

selamat menempuh segala yg baru...relax r...hehe

ismi nurash said...

untuk semua dosaku best..novel penghijrahan diri..

noor,blh ajar x macam mana nk buang malware tu, emel dkt ilhani_honey91@yahoo.com :)

shema said...

salam noor.
hyeee awk lame tak jumpe di alam maya ni kann :)
sorry tak reply comment2 awk yg dulu, tak online sgt and lappy problem tak boleh reply comment.

btw, dah masuk sem? belajar kat mane?
dulu awk cikgu kannn..
dah lame tak update blogger ni. heewheww ^_____^

Dinas Aldi said...

Ohhh tetiba terkenang zaman student dulu..*masukkan musik nostalgia* Semester akhir kelas 3 hari saja seminggu, kelas & tutorial cantik ja dari Isnin - Rabu..indahnya waktu tu.

Selamat memulakan semester baru, belajaq rajin2 na :)

miranadia said...


akak nurul....

bila kita mahu bercerita pasal buku?

PanDan_WaNgi said...

noor stydy kat mne?
sabah ke sarawak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...