Monday, 17 September 2012

Mood Cuti.

Assalamualaikum.

Cuti Sempena Hari Malaysia. Plan untuk hari ni? Habiskan tanda journal pelajar dan tulis surat untuk journal terpilih.
(Padahal sebenarnya dalam hati nak buat ini tapi my adventure friend hasn’t reply my SMS since yesterday! Where is she aiyaaaa~)


Dan padahal kedua ialah post ni sebenarnya nak sembunyi entri syahdu subuh tadi. :P heh.

9 comments:

Norhaizan hakim said...

Macam-macamla Noor ni...

Acik Erna said...

Assalam Noor..plan acik ari ni..nak ke rumah akwan..ada makan2 walaupun syawal dah habis..

makchaq said...

Tak jadi pi wandering.. balik kampung la... best..

Dah nampak hikmahnya.. Lebih dekat dengan Dia..

insan marhaen said...

Alhamdulillah, Subuh tadi IM berqiamullail secara jamaie di masjid. selepas itu pergi jogging di mengkuang dam, gosok baju dan cuci bilik air.

ibu_suri baru saja tidur selepas semalaman tak boleh picing...

JR said...

Di Kedah hari ini tak cuti. Cuma cuti hari Ahad...

Dinas Aldi said...

Pasti ada hikmah di sebalik plan yg tak jadi tu. Kan. Trust in Him :)

Azian Elias said...

Today is resting time..relax after kenduri semalam..

Masz Sidek said...

Salam satu Malaysia... :D

missha said...

hihi..get lost somewhere..hehe.. pernah je trjadi..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...