Thursday, 13 September 2012

Sabar aku makin nipis.


Assalamualaikum.

Entah kenapa aku rasa kesabaran aku makin lama makin nipis. (nipis ke tipis??)

Aku percaya sabar itu tiada batasnya.

Kalau berkurang, kita tambah lagi, dan begitulah seterusnya.
Sabar Noor, sabarrrrrr!!!! Ingat BONUS DARI ALLAH.

10 comments:

Dinas Aldi said...

Err akak lagi la, dik Noor. Makin tua ni patutnya makin tebal kesabarannya tapi..heheheh..

Abd Razak said...

Assalamualaikum...

Tipis tu untuk sebutan pada bacaan al-Quran kot..

Penambahan ilmu dan memperbanyakkan amal soleh meningkatkan kesabaran...

Masz Sidek said...

sabar... sabar tp sabar kadang2 ada had nye jugak kan... hmmm

makchaq said...

Darah muda Noor..

bila dah tua2 macam makchaq heran pulak.. macam mana la aku boleh sabaq sangat ni..

NoorVictory said...

Kak Dinas : Heeeee~ sabaq naaaaaa.. Kita sama-sama tebalkan kesabaran kita eh kak. Tapi kalau kat sekolah memang tak dapat nak bersabar sangat. Baru-baru nih saya dah marah students full blast! :P hehehe

Abd Razak : Waalaikumussalam.. :)

InsyaALLAH. Terima kasih sudi singgah dan nasihat. :) saya sedang cuba sedaya upaya. Huhuhu

Masz : Sabarrr. Tapi ada masa kita kena stand up utk sesetangah benda. Kan? :)

Makchaq : Heeee~ sabaq sangat? Wahhhh bestnyaa. Bagi tips sket makchaq. Heheheheh

~kamilah~ said...

sama2 kita tambah kesabaran...

gud luck tc!

insan marhaen said...

untuk ayat ini 'nipis' lebih tepat.

patutnya lebih lama hidup, sabar lebih kuat...

NoorVictory said...

IM : Ya betul. Dah banyak kita lalui patutnya kita lebih faham tentang kerenah hidup, kan? :)

Karukord Jagau's said...

sabaaaarrrr Noor...sabaaaarrrrr (^_^)

NoorVictory said...

Hahaha~ sedang berusaha! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...