Tuesday, 17 July 2012

Buku.#4#

Assalamualaikum.

Journal. Kan aku dah cerita pasal aku suruh budak-budak buat journal sendiri? Dan seorang pelajar, bagi aku buku. Mungkin dia tahu teachernya ini penggemar buku. (atau sebab aku bagi pinjam Diary of a Wimpy Kid dan Dork Diaries dengan pelajar-pelajar dalam kelas itu)

Buku Diary of a Young Girl karangan Anne Frank.;)

Wah, bahan bacaan semakin bertambah. Hati gembira tidak terkata. ;)

Dan semoga hari kita baik-baik sahaja. Ramadhan semakin hampir. Syaitan sedang kerja keras tinggalkan jarum-jarumnya dalam hati kita. Jangan mengalah ya?
 Janji!

5 comments:

Kakzakie said...

Angry birds tak perlu berpuasa kita nie yg kena control marah:)

sis intan said...

salam ziarah...nice blog :)

NoorVictory said...

Kakzakie : heee~ comel kan kak? ;) betul2, kena selalu tahan marah.

sis intan : ;) salam juga. Terima kasih kak! ;)

~kamilah~ said...

senyum sorg2 tgok kerenah angry bird ni..hehe..Best:)

NoorVictory said...

Heee~ comel kan? ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...