Tuesday, 5 June 2012

Exam. #1#


Assalamualaikum. Alhamdulillah kertas pertama untuk final exam sem nih telah pun dijawab dengan jayanya (jawab je berjaya, jawapannya belum tau lagi huhuhu). Dalam dewan tadi boleh nampak muka sorang-sorang cuak kemain. Dan tak kurang juga ada yang tersenyum-senyum simpul nampak soalan yang dispot keluar tapi bila tengok soalan seterusnya dibawah tajuk yang sama mula lah mengerutkan segala otot-otot muka. Fuh! 

Sebenarnya, soalan yang akan dikeluarkan dah diberitahu pun. Cuma kita nih main spot soalan ikut sesedap otak tekak dan ketahanan mental. Dan hambek la soalan yang anda spot tadi adalah soalan tersusah abad ini (padanmuka untuk diri sendiri).

Macam itu la kita-kita ni kan? Soalan dah siap-siap dibocorkan masih lagi mengambil sikap bersambil lewa. Semoga apa yang kita dah study sepanjang hidup akan memberi manfaat kepada kita di dunia dan di akhirat. Dan semoga kita semua dipermudahkan menjawab soalan-soalan yang telah dibocorkan di akhirat kelak. 

7 comments:

MY STORY LIFE said...

sy pun same! baru pas 1st paper..next 9th..2 minor paper! gudluck 4 both of us..:)

NoorVictory said...

Ouh, sy pulak berderet 3 hari nih paper. Yg last nanti paper minor. Yup, good luck utk kita! ;)

MY STORY LIFE said...

ohh berderet, agak parah ckit d ctu kan..hehe xpe lh..dh nme pun exam..bukan nye schedule yg kita pick sndiri kan..hehe :)

NoorVictory said...

Ha'ah. Redha je la. Lgpun ok la macam nih, cepat sket habis exam. Pasni nk pikir macamna nk pindah barang plak.;P hehee~

MY STORY LIFE said...

tu la untung abis awal sblum g praktikal ni kan...mcm2 nk kna pk kan...pasal praktikal lagi...awak praktikal katne?? dah ade ke transport nk agkat2 brg tu? ke famili dtg?

NoorVictory said...

Prektikal kt hulu selangor. Brg2 mungkin sewa kereta la. Huhu. Sbb sekali dgn kawan2. Awk plak? Prektikal kt mna?

MY STORY LIFE said...

ohh...sy praktikal kat ampang...huhu abis byk la jgk nk angkut brg + tuan badan..hehe tapi okla, murah jgk kot..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...