Sunday, 10 June 2012

Runaway.#2#

Assalamualaikum. Okey, hari ini aku akan run away lagi. Entah kenapa aku paling expert kalau bab-bab runaway.

Kawan baik cakap, “satu hari nanti, kau akan kembali normal kan? saya tunggu hari tu.”

Lagi ada kawan baik cakap, “nanti kalau kau dah okey, activate FB balik tau.”

HAHA. Minta maaf kawan-kawan baik semua. You have lost your most loyal ANNOYING-cannot-stay-still commenter. ;P

So, dear runaway session, be good to me ya? Runaway session kali ni bukan sebab sedih, bukan sebab nak melarikan diri saja-saja, tapi one of the steps to move on. Insya-Allah. ;)

Semoga Allah permudahkan urusan kita semua! ;D

Fly Noor! Fly!

5 comments:

Deru Ombak said...

Noor.. When u come back, listen to a song I dedicated to u. Check it out yaa.. Topic "Sunday morning"

Have an enjoyable runaway dear.

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

Dear Nona,
Jgn "lari", tapi "berdepan".Supaya mereka yang "melepaskan" kita akan berasa, "ruginya aku melepaskan anugerah terindah itu!". Kita adalah wanita yang kuat yang mampu bangkit daripada kejatuhan dan terus berjalan dengan kekuatan.

Akh Joko said...

maju terus dalam kebaikannn!! Allohu Akbar :)

MY STORY LIFE said...

awk, tag awak kat sini..maaf kalu x suka..saje isi mase lpg..:)

http://blueloverlife.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html

NoorVictory said...

Kak Ya: Heee~ best la runaway kali nih kak Ya. Sy pegi kawasan kampung! Heeee~ miss you kak Ya!

Kak Ayu: Heee~ tgh brdepan dgn runaway. Bleh ka kak? Heee~ insyaAllah. Kita mmg kuat! Miss you jgk kak Ayu~ huhuhuhuhu. Mau kumpul2 macam dulu balikkk...

Akh Joko: Allahuakbar! ;D

Mar: Heee~ nti sy tengok ya..;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...