Wednesday, 6 June 2012

Exam.#2#

Assalamualaikum. 2nd paper tadi boleh tahan syukur alhamdulillah. Semalam dalam pukul 9 lebih kawan baik mesej tanya dah study ke blom. Lepas tuh dalam lebih kurang pukul 10 lebih (sebab kawan tuh tertidur lepas mesej aku. Hah, see? Bukan aku sorang je yang kuat tidur semenjak dua menjak ni) kawan tu pun datang dengan banyaknya nota kat tangan. Oleh sebab Puan Lecturer ada bagi nota yang ringkas, kitorang pun ringkaskan lagi nota tu ikut kefahaman masing-masing pastu tukar-tukar nota. Cooperation! ;P

Dan guess what? Alhamdulillah sebab semua soalan mudah dijawab. Buktinya? Kawan baik aku yang malam tadi duk cakap “mati la aku tak study apa pun lagi wuwuwuwu” siap keluar awal dengan selamba gegenya tanpa menoleh sikit pun kat belakang. Ceh! HAHA. Pastu aku tau soalan senang sebab lepas je habis jawab paper semua kawan-kawan cakap “syukur, aku sayang madam, Tuhan tu memang baik, aku harap-harap aku dapat A, A- pun cukup lah.” See?

Esok last paper untuk sem ni. Kena strive hard sebab carry mark untuk subjek esok rendah sangat. Huhu. Ouh, semalam tengah study-study pun kitorang ada terbincangkan tentang sesuatu. Sebab kitorang pernah rasa sakitnya disakiti (cehhhh ayat!), kitorang pun sepakat membawak berkat takkan buat kat orang lain. Insya-Allah. The end. ;P
 Apa-apa hal, serah pada Allah. Hanya Allah Yang Maha Tahu apa yang tidak kita ketahui.

5 comments:

MY STORY LIFE said...

wahhh best la kalu gitu!! jeles nya esok dah last paper...sobbb3!

NoorVictory said...

Hikhik~ sila redha ye..;P

Xpe, xpe, nanti kita rehat 4bulan! ;D

MY STORY LIFE said...

huhu yup! mesti redha n yakin ada hikmah..huhu kalu dpt rehat 4 bulan kan...dgr cte ade ura2 mybe trus sem 8 pas praktikal tu...hope x jadi la...huhu

NoorVictory said...

Sbnrnya sy suka jgk klo jadi mcm tuh sbb bleh hbs stdy awal. Haha. Tp tuh la dah rndu sgt2 kt rumah nih. Xtertahan! Huhuhu

MY STORY LIFE said...

hahaa..tu la..dua2 ade hikmah tersendiri kan...just wait n c je lah ape jd..heheh kta ni hanya menurut perintah kan...haha same! rindu dh kat umah! fuhhh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...