Wednesday, 4 April 2012

Emel DARI kawan baik #1#


From: Kawanbaik <kawanbaik@yahoo.com>
Re: Mending my broken heart

Waalaikumsalam w.b.t. 

Firstly, sori sangat-sangat for my late reply. Internet connection quit bad recently... Huhu.. Anyway, ko dah sihat ke? Jangan kecewa lama sangat tau.. Aku pernah dengar org cakap,, yang pahit tu la ubat, yang manis tu selalunya jadi racun. And I think so.. hmm, aku takde pengalaman benda-benda macam ni.. So, aku cuma  boleh cakap stay strong, ingat Tuhan banyak-banyak... Tu je. Tapi hakikatnya memahami tu tak sama dengan mengalami, kan? Tapi aku rasa kau patut berterima kasih dgn Tuhan.. You'll become stronger after this. It maybe takes some times, but keep the faith... Go go go! You can do it.. Minta dengan Tuhan banyak-banyak.. Tuhan tau apa yang terbaik utk kita.. Paling penting, don't skip your meal! 

p/s: pray hard, play hard, study hard. 

CHEERS!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...