Friday, 13 April 2012

Tangan melecur boleh sapu gamat.


Semalam, percaya atau tidak tangan aku melecur kena kuali tengah sedap-sedap goreng cekodok pisang atau as we call it jemput-jemput. Sebab apa? Sebab aku termengelamun teringatkan dia yang suka makan jemput-jemput pisang. HAHA. Lame, kan? Takpe, takpe, ingat sikit-sikit takpe. Jangan sampai kelar tangan, jangan sampai terjun bangunan. Kita takmau kufur instant, okay!


*Tengok, aku dah mula belajar hidup dengan enjoy buat tea-time dengan kawan-kawan. Korang pun kena bangun dan kembali segar macam dulu jugak, okay!

Tangan melecur boleh sapu gamat, hati yang dah hangus terbakar sape nak ubat? Wah pantun dua kerat! Hoho. Takpe, takpe, Allah kan ada?

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...