Wednesday, 18 April 2012

Terima kasih kawan yang sangat supportive.


Bersama 143 karya Pingu Toha. Bukan bermakna foreveralone, tapi sudah boleh menerima cerita yang berunsur cinta tanpa perlu fikir siapa-siapa dan tanpa perlu kesat air mata.


And yes, I’m moving on. Tak perlu yakinkan siapa-siapa. Cuma Tuhan yang tahu hati kita. (ini bukan cakap-cakap orang berlagak baik statement nak good-good je, tapi ini statement orang yang dah malas nak buat orang lain percayakan dia)

Allah Maha Memahami. Thank you Allah!

Dan terima kasih kawan yang sangat supportive!

3 comments:

SheNn said...

Aku tak faham dengan manusia. Kenapa tidak memahami.Kenapa? CET !

NoorVictory said...

HAHA. Macam biasa, biar orang buat kita, jangan NEVER EVER EVER kita buat orang.

pika said...

yeah!! btl kak nona...ika sgt2 sokong. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...