Friday, 13 April 2012

Emel UNTUK kawan baik #5#


From: Noor Victory<noorvictory@yahoo.com>
To: Kawanbaik<kawanbaik@yahoo.com>
Sent: Friday, April 13, 2012 7:05 PM

Ngahaha. Novel aku sekarang dah tersekat-sekat pembikinannya. Sekarang tengah berjinak-jinak buat komik pasal budak lelaki yang suka merosakkan harta benda sekolah. Macam kau cakap, aku kena alih perhatian. Kena buat benda yang aku minat. So, aku pilih melukis dan menulis. Hoho. Sangat susahnya nak bangun lepas dah jatuh bergolek-golek ni kan? Sekarang aku dah berisi sikit. I think so. HAHA. Yala, aku tengok dia elok je makin gemuk kenapa pulak aku makin lama makin kurus? Aiyoo. Cannot be la like this. Must fat also! HAHA.

Kau dapat tak emal aku on April 11? Aku ada cakap aku dah buat benda terbodoh dalam hidup. Cerita face to face baru dapat feel, kan? Aku dah lepaskan dia. Go now, you're free now. (konon lah macam princess lepaskan burung tekukur putih dia dari sangkar emas) Untuk kebahagiaan dia, untuk teruskan hidup aku. Kena yakinkan diri setiap hari yang aku dah takde dia dalam hidup. Keputusan paling susah, paling berat! Huh. Macam badang lepas angkat batu depan istana raja.

p/s: Hemo hemo aku baru cakap aku not into yellow kau dah kutuk-kutuk yellow aku ek. Ciskek!

Looking forward to see you before my practicum!


1 comment:

Deru Ombak said...

Salam Noor..

How am I going to consider these three email. I am only the third party, reading other people's personal email which is become public,s eye already.

BTW.. I hope you can stay strong.. Pull yourself together and face the world happily. Wish you happiness. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...