Saturday, 21 April 2012

Aku yang fail.


Kenapa aku tak pandai bercinta? Mungkin sebab aku tak suka kucing? Atau mungkin sebab aku tak menggemari coklat. Dan aku juga kurang suka pada bunga segar. Nak tanam bunga pun bunga takkan hidup. Atau sebab aku kurang baca novel. Dalam novel itu kan ada petua-petua cinta? Aku cuma baca sekerat-sekerat (sebab aku tak percaya cinta dalam novel) dan kadang-kadang novel itu nak dekat setahun baru dapat habiskan. Jadinya, aku kena mula berjinak-jinak dengan kucing, suka pada bunga-bunga segar, menggemari coklat sepenuh jiwa dan khatamkan semua novel cinta? Begitu?
 Aku tau bukan salah kau. Sepenuhnya (ego). Aku yang fail bab-bab cinta.

*Cintailah Allah dan serahkan hati sepenuhnya pada Allah. Allah akan menjaga hatimu dan datangkan orang yang mencintai-Nya kepadamu. Kelak.*

10 comments:

Karukord Jagau's said...

amiiinn...

pika said...

just be ur self. dont need to be someone that u r not, for him. waste ur time and life.
heeeeeeee...

NoorVictory said...

But we can learn from our mistake, from him, kan? =) like I said, Cintailah Allah dan serahkan hati sepenuhnya pada Allah. Allah akan menjaga hatimu dan datangkan orang yang mencintai-Nya kepadamu. Kelak.

I'm not changing anything for anyone, anymore. I'm changing for the better me. For me.

pika said...

hehehe..bgs2...anyway... jom enter contest.. hehehe byk da contest ika join. jom la... hehehehe...sng ja..

NoorVictory said...

Haha. Cannot! Itu akan mencemarkan ciri-ciri blog ini..=P klo dpt hadiah kongsi-kongsi aa.. Klo x, wa kasi potong!

pika said...

haaa...sedih ny...mcm mna nk menang klu ika tag org tp org tu xnk ikut. haaa.. T T.

NoorVictory said...

Ermmmm.. Lemme think about it. HAHAHA. Can la.. You can win if it's your luck! =P hehehehe

pika said...

but i really2 want u 2 join in to!!!!

NoorVictory said...

I'm being low profile here..=P

pika said...

ceh..hahahaha FINE!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...